fbpx

O idee de City Break chiar in inima Romaniei

Stim ca zilele de concediu devin din ce in ce mai putine cu cat ne apropiem de finalul anului, insa asta nu ar trebui sa ne impiedice sa profitam de zilele de weekend la maximum, poate chiar in Romania.
Astfel, venim cu o idee de city break, care sa va ofere experiente faine, fara sa consumati din zilele de concediu si sa va ajute sa scapati de aglomeratia sufocanta din orase, mai ales Capitala.
Locul pe care vi-l recomandam este Harghita, o zona frumoasa in care noi ne-am reincarcat bateriile dupa saptamana de lucru.
Idee de city-break chiar in inima Romaniei
Pentru a scurta drumul pana acolo, ar fi de preferat sa porniti de vineri seara spre Brasov, unde puteti innopta. Apoi, a doua zi de dimineata, puteti porni catre Harghita.
Prima oprire in Harghita ar fi la Skigyimes, in Gyimes unde veti gasi cel mai tare bob din Romania, abia deschis de cateva saptamani. Am scris un articol legat de acest loc, pe care il gasiti aici.
Idee de city-break chiar in inima Romaniei
Pana la Gyimes, veti trece insa si prin Ciuc unde ar fi recomandat sa aveti cazare pentru a putea explora imprejurimile.
Dupa ce v-ati saturat de plimbare cu bobul din Gyimes (nu stim daca e posibil 🙂 ),puteti porni catre Lacul Rosu, situati langa Muntii Hasmasul Mare, cam la o ora si ceva distanta de Ciuc.
Pe seara, puteti reveni in Miercurea Ciuc, unde puteti innopta si va puteti odihni inainte de urmatoarea zi.
A doua zi, puteti vizita orasul Miercurea Ciuc cu imprejurimile. Orasul este unul linistit, dar cu arhitectura interesanta ce aduce in anumite parti cu zonele bine cunoscute din Brasov sau Sibiu.
Idee de city-break chiar in inima Romaniei
Idee de city-break chiar in inima RomanieiApoi, puteti porni catre singurul lac vulcanic din Romania, mai exact Lacul Sfanta Ana. Mare atentie, ursii frecventeaza destul de des zona lacului. Aici va puteti bucura de o priveliste unica in Romania.
Sa ne auzim cu bine! ??

Alte articole care te-ar putea interesa:

Skigyimes – Primul bob pe sine din Romania

Afla cum poti sa calatoresti mai ieftin

Airbnb.com sau Booking.com?Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *