fbpx
busteni

Una dintre cele mai frumoase privelisti din Romania

Romania e impanzita cu locuri frumoase de unde poti surprinde cadre superbe, insa in opinia noastra una dintre cele mai faine privelisti se afla la Castelul Cantacuzino. De aici poti vedea muntii Bucegi in toata splendoarea lor, dar si Crucea de pe Caraiman.busteniMai ai nevoie de o zi senina si poti obtine niste poze pe care sa le arati si nepotilor.busteniCastelul Cantacuzino este situat in Busteni, la 2 ceasuri distanta de Bucuresti si a fost construit intre 1901-1911, la cererea lui Gheorghe Grigore Cantacuzino.busteniImprejmuit de zone verzi, alei elegante si leagane care iti aduc aminte de copilarie, Castelul merita o vizita atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.busteni Ceva neobisnuit poti observa in fata Castelului, mai exact o grota, care se spune ca ar fi fost acolo dinaintea construirii acestuia. busteniExista posibilitatea de a vedea doar curtea Castelului Cantacuzino si te costa 12 lei, copiii sub 6 ani avand acces gratuit.

Daca vrei sa vizitezi si interiorul castelului pe langa curte, pretul este de 30 de lei, iar daca vrei sa vizitezi si galeria de arta, ajungi la 40 de lei. Mai multe detalii referitor la pachetele de vizita gasesti aici.busteniTinand cont de incarcatura istorica a castelului cu stilul sau neoromanesc, merita sa vizitezi si interiorul. Asta daca nu ai facut-o pana acum. Intrarea in castel se face din ora in ora.

Pe timp de vara, aici gasesti si un restaurant cu terasa de unde te poti bucura de o priveliste superba. bustenibusteniTu unde ai surprins cea mai faina priveliste din Romania? Scrie-ne in comentarii.

Daca v-a placut acest articol, urmariti-ne pe Facebook si Instagram.

Sa ne auzim cu bine!



Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *