fbpx
abu dhabi moschee

Wizz Air va zbura catre Abu Dhabi din Bucuresti si Cluj

Compania Wizz Air a anuntat cinci noi rute de pe Aeroportul International din Abu Dhabi catre Budapesta si Bucuresti din iunie 2020 si catre Sofia, Cluj Napoca si Katowice din septembrie 2020. Desigur, zborurile vor incepe in conditiile in care vor fi reluate activitatile de aviatie si restrictiile de circulatie vor fi ridicate din respectivele tari.

Astfel, chiar incepand cu 3 iunie 2020, Wizz Air va zbura din Bucuresti catre Abu Dhabi, zborurile fiind operate de 2 ori pe saptamana, in zilele de miercuri si duminica. Din 27 septembrie, numarul de zboruri pe saptamana intre cele doua orase va creste la trei zboruri, in zilele de marti, joi si sambata. Incepand cu 16 septembrie 2020, se poate zbura si din Cluj, de 2 ori pe saptamana, in zilele de miercuri si duminica.

Pana la momentul prezent, doar doua companii zburau catre Emiratele Arabe Unite din Romania, catre Dubai, mai exact companiile FlyDubai si WizzAir.

Pasagerii ce au rezervari, dar vor fi afectati de interdictiile de calatorie, vor avea posibilitatea de reprogramare pentru o alta data, sa primeasca banii inapoi sau sa primeasca 120% din valoarea rezervarii in puncte WIZZ credit ce pot fi utilizate pentru achizitionarea altor zboruri sau servicii Wizz.

Legat de Abu Dhabi, aceasta este capitala Emiratelor Arabe Unite. Aici sigur te vei simti mai aproape de cultura specifica Emiratelor. Abu Dhabi se afla la o distanta de ora si jumatate cu masina fata de Dubai si are numeroase locuri de vizitat pentru turisti, printre care Moscheea Sheikh Zayed (o adevarata capodopera arhitecturala), Palatul Emiratelor, Turnurile Etihad, plaje si multe altele.

Mai multe informatii despre ce puteti vizita aici gasiti in articolul nostru: Ce poti vizita in Abu Dhabi, Al Ain si Hatta

Sa ne auzim cu bine! Stay safe!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *